KIRIKKALE / MERKEZ - Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi

Ekm

Yıldırım Beyazıt Anadolu lisesi olarak ,üç Polonya iki İtalya ortaklığıyla yürütülecek olan  " Deutsche Redewendungen " isimli E Twinning projesine dahil olduk.Okulumuz Almanca öğretmeni Ferda Yanardağ rehberliğinde , öğrencilerimizden oluşan 7 kişilik bir grup çalışmalara başladı.Okulumuzda Almanca branşında yürütülecek bu ilk E Twinning projesinde , yabancı dillere duyulan ilginin artırılması,E Twinning, e safety ve Web 2 araçlarının kullanımının artırılması ,iletişim becerilerinin geliştirilmesi ve Alman diline duyulan ilgiyi artırmak hedeflenmiştir.

Ekm

Tedbiri elden bırakmıyoruz! Okulumuzu "TSE COVID-19 Okulum Temiz Belgesi" ile onaylanan sağlık önlemlerimizle koruyoruz.

6 Eylül'de nihayet yeni eğitim-öğretim dönemimiz başladı ve öğrencilerimizle buluştuk.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığını gözeterek idaremizce  alınan ilave kararlar, aşılanma, pandemi tedbirleri ve uygulamaları eşliğinde 2021-2022 eğitim öğretim yılına merhaba dedik. Devam eden küresel pandemi sürecini hem okulumuz hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemlerle atlatacağımıza olan inancımız tamdır.