KIRIKKALE / MERKEZ - Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi

YENİ ERASMUS+ PROJEMİZLE DİJİTALLEŞİYORUZ…

2023 Yılı Avrupa Birliği Erasmus+ KA210-SCH Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar Faaliyeti kapsamında Polonya koordinatörlüğünde ortak okul olarak başvurduğumuz ‘TOGETHER, SCHOOLS GO DIGITAL!’ isimli projemiz kabul edilmiştir.

Polonya’dan I LiceumOgólnokształcące im. St. Staszica w Pleszewie okulu koordinatörlüğünde ve Romanya’dan ColegiulNationalMihai Eminescu Oradea isimli ortak okulumuzla Temmuz 2024 – Haziran 2025 tarihleri arasında yürüteceğimiz 12 aylık projemizin toplam bütçesi 60.000 Euro olup, proje aktivitelerini gerçekleştirmemiz için okulumuza verilecek olan hibe desteği 20.000 Euro´dur.

En güncel dijital uygulamaları kullanarak Ters Yüz Edilmiş Öğrenme Modeli (Flipped Learning), Proje Temelli Öğrenme (Project-Based Learning) ve Karma Öğrenme (Blended Learning) ana konu başlıkları altında yapılacak aktiviteleri ve bilgi paylaşımını içeren projemiz kapsamında 2 adet sanal toplantı ve 3 adet fiziksel hareketlilik gerçekleştirilecektir. Okul olarak Ekim 2024 tarihinde Polonya’ya ve Mayıs 2025 tarihinde Romanya’ya gerçekleştireceğimiz hareketliliklere okulumuzdan 4 öğretmenimiz ve 8 öğrencimiz katılacak olup, yabancı misafirlerimiz Şubat 2025 tarihinde bir hafta boyunca okulumuzu ziyaret edeceklerdir.

18-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 21:21 - Görüntülenme: 220